English Français

BrailleNote Touch Version 5.0 Release Notes

BrailleNote Touch version 5 er en frit tilgængelig opdatering for eksisterende BrailleNote Touch brugere.
Du skal blot sikre dig at din enhed er tilsluttet et trådløst netværk hvorefter du bør modtage en notifikation om at der er en system opdatering tilgængelig.
Såfremt du ikke modtager en sådan notifikation kan du manuelt påbegynde opdateringen ved at starte applikationen KeyUpdater fra Alle applikationer elementet.

Nye funktioner:

Fuld QWERTY understøttelse (via Bluetooth og USB).

Bluetooth og USB tastatur navigation og indskrivelser.

Fuld understøttelse af QWERTY tastatur er nu muligt til både navigation og indskrivelse af karakterer. Du kan derfor nu bruge enten et Bluetooth eller et USB tastatur med dit eget tastatur layout.
For yderligere information om tilslutning af et Bluetooth tastatur, se venligst “BrailleNote Touch FAQs”, eller kontakt din forhandler.

Skift mellem tastatur layouts.

Såfremt du har konfigureret flere tastatur layouts kan du nemt skifte mellem disse ved at benytte den almindelige Android kommando CTRL + MELLEMRUM.
Der er mange forskellige tastatur layouts som understøttes af Android. Se venligst mere information om tilføjelse af yderligere tastatur layouts i dokumentet “BrailleNote Touch FAQs”, eller kontakt din forhandler.

Enhåndstilstand.

Rettelser og Forbedringer:

KeyFiles

Der blev løst et problem ved omdøbning af filer når der gøres brug af Grade 2. Tidligere har brugere været vant til at få en annoncering omkring ændring af formatet på en fil, denne annoncering er nu fjernet så brugere nu har mulighed for at omdøbe filnavne uden afbrydelse.

Medie håndterings genveje

KeySoft understøtter nu enkelte universelle kommandoer for forskellige medieafspillere til håndtering af funktioner såsom Start / Pause hos tredjepart.
De følgende universelle kommandoer kan bruges, vær dog opmærksom på at resultatet afhænger af den pågældende medieafspillers præferencer og opsætning.

Keysoft

Yderligere forskellige forbedringer.

Justerede på følsomheden for den interne mikrofon for at forbedre lydkvaliteten.